Vinföreningen Munskänkarna i Grankulla r.f.

 

Regiontävlingen närmar sig!

Tävlingspar som vill delta i regiontävlingen kan anmäla sig till Guy (guy.willman(at)gmail.com) senast den 4. mars.

Tävlingen sker lördag 24.3. kl 11.30 i Hagelstamska högstadiets matsal.

 

 

Bästa medlemmar!

Senaste träff  övade vi upp oss en aning på att känna igen vita och röda druvor och nu är det-  efter en längre paus - dags för vår traditionella vintävling, som går av stapeln tisdagen den 13 februari 2018 kl 19.00 på Villa Junghans.

Vintävlingen går ut på att identifiera land, region och druva för tre vita och tre röda viner. Man kan delta i två klasser; de som tävlar på riktigt utan ledtrådar i 2-mannalag  och de som deltar utom tävlan i 4-mannalag.

Om du vill delta på riktigt så skall du välja en lagkamrat och ni skall anmäla ert lag på platsen. Bland dem som tävlar på riktigt premieras de tre bästa lagen. Det lönar sig alltså att vara med i själva tävlingen.

För dem som vill vara med och delta utom tävlan, gäller det att forma grupper om fyra per bord. Då får man också några ytterligare tips om vinerna, som kanske hjälper på traven.

Denna trevliga tävling leds av Björn Winqvist och Guy Willman.

Ladda ned hela cirkuläret

 

Medlemsavgiften 2018

I januari är det dags att erlägga medlemsavgiften för år 2018. Medlemsavgiften fastställdes på valmötet den 14 november 2017. Efter många år av oförändrad avgift var vi tvungna att göra en förhöjning främst pga den förhöjda prenumerationsavgiften för Viinilehti, en viktig medlemsförmån. De nya medlemsavgifterna är €65 för par och € 53 för enskilda medlemmar.

Avgiften bör betalas på vårt konto FI48 1378 3000 2071 97 – referens 3751 senast den 19 januari 2018. Betala helst inte medlemsavgiften tillsammans med tastingavgiften och inte på 2017 års sida, då det skapar onödiga redovisningsposter. Med att betala i tid säkrar ni att få tidskriften Viinilehti som ingår i medlemsavgiften. Var så snälla och meddela också om ev. adress- , telefon- och e-mail-förändringar till vår sekreterare siv.hellen(at)gmail.com. Tack på förhand.

                                                       

Anmälning till tasting

Anmälning till tastingarna sker som vanligt senast en vecka i förväg genom inbetalning av mötesavgiften, 20 euro per person, till vårt konto FI48 1378 3000 2071 97 - referens 3751.

Kom ihåg att använda referens. Om du har något speciellt att fråga eller anmäla kan du kontakta Tomas Fellman tfn 040-564 1443, e-post tomas.fellman(at)pp.inet.fi.  Skulle ni inte få tag på Tomas så kan ni ta kontakt med sekreteraren på adressen siv.hellen(at)gmail.com

 

Om någon av er har ärende till vår ordförande Kim önskar han att ni använder er av e-post, klicka här nedan:

kim.vuori(at)philips.com

 

Klicka denna rad för att skriva ut höstmötets protokollet.