Vinföreningen Munskänkarna i Grankulla r.f.

 

Kära vinvänner!

Höstens sista månadsmöte hålls tisdagen den 10 december kl 19:00. Observera att mötet hålls i Brankis, dvs. Grankulla FBK:s hus, adress: Stationsvägen 20, Grankulla. Villa Junghans genomgår under vecka 50 en golvreparation. 

 

Program

Till decembermötet får vi Samuil Angelov på besök från restaurang Muru. Samuil, som är delägare också i flera andra kända restauranger i Helsingfors, är Finlands mest prisbelönta sommelier och Sommelierföreningens ordförande. Samuil kommer att fortsätta med temat att kombinera vin och mat såhär inför julen. Förutom de viner han har valt ut och som Kim inhandlar för er räkning, bjuder Samuil kanske på någon smula från Murus bord. 

Därutöver blir det sedvanligt julprogram med lotteri.

 

Anmälning

Bl.a. på grund av byte av mötesplats, är det denna gång extra viktigt att ni anmäler er i tid. Om ni befinner er på resa eller motsvarande och inte kan betala i tid, var god anmäl härom till sekreteraren. Det sker enklast genom att svara på möteskallelsen. Om ni har något annat speciellt ärende, skriv helst inte något i meddelandefältet utan kontakta hellre sekreteraren per e-post på adressen: siv.hellen@gmail.com.

Anmälning till tastingen senast 8 dagar i förväg, alltså måndagen den 2 december, genom inbetalning av mötesavgiften 20€ per person på kontot för Vinföreningen Munskänkarna i Grankulla FI48 1378 3000 2071 97 referens 3751.

 

Övrigt

*Glöm inte att ta era glas med, eftersom vi inte kommer att ha extra glas för dem som glömt.

*Vi påminner också om Bordeaux-resan, där anmälningstiden går ut 15.1.2020.

 

In vino veritas!

 

Vinföreningen Munskänkarna i Grankulla rf.

Styrelsen

gm Siv Hellén sekr.

 

Cirkulär 9-2019

 

Anmälning till tasting

Anmälning till tastingarna sker som vanligt senast åtta dagar i förväg genom inbetalning av mötesavgiften, 20 euro per person, till vårt konto FI48 1378 3000 2071 97 - referens 3751.

Kom ihåg att använda referens. Om du har något speciellt att fråga eller anmäla kan du kontakta Kim Vuori tfn 040-631 7365, e-post vuorikim(at)gmail.com.  Skulle ni inte få tag på Kim så kan ni ta kontakt med sekreteraren på adressen siv.hellen(at)gmail.com