Kom med och lär dig om viner och få nya vänner!

För tillfället (31.12.2022) är vi ca 40 stycken medlemmar i Vanda Munskänkarna och
vi välkomnar gärna nya medlemmar.
Du behöver inte veta något om viner, men du skall förstås vara intresserad av att lära dig mer. Vi finns till för att alla skall få en möjlighet att lära sig om och njuta av viner.

Du kan komma med på en tasting för att bekanta dig med vår verksamhet, innan du ansluter dig till föreningen. Ta kontakt med någon i styrelsen och berätta när du kommer!

 

Medlemsavgiften

Nya medlemmar betalar en engångs inskriptionsavgift på 30 euro/person, som läggs till den  totala årsavgiften det första året personen är medlem.

Mot inskrivningsavgiften får du föreningens nål samt tastevinskopa med grönsvart band. Efter fem års medlemskap får du rätt att använda gulrött band och efter tio års medlemskap får du bära lila band.

 

Medlemsavgift per år:

  • för enskild person 20 euro + 44,95 euro för Viini-lehti = 64,95 euro
  • för en 2 personers familj med gemensam Viini-lehti: 20 euro + 20 euro +44,95euro = 84,95 euro
  • för en 3-personers familj med gemensam Viini-lehti: 20 euro + 20 euro + 20 euro + 38,50 euro = 104,95

 

Alla betalningar går till Munskänkarna i Vandas konto: FI29 4055 3520 0912 32.

 

Viinilehti ingår i årsavgiften. Normalpris för tidningen år 2020 är 89,90, men som Munskänk får du den för ett kraftigt rabatterat pris! Dessutom får du boken Viinistä viiniin, där Antti Rinta-Huumo och Juha Berglund kvalitetsbedömer alla Alkos viner.

 

Tasting - avgift

Tasting - avgifter per gång är vanligtvis 20 euro, men kan variera ibland ifall vi har väldigt många dyrare viner eller om vi också har en bit mat till vinerna.

 

Glas och väska

På tastingarna har vi med 6 stycken egna glas. Du behöver inte skaffa speciella glas för att vara med och prova viner med oss. Du kan ta med egna glas i en hurudan som helst väska.

Men många av oss har speciella glas som vi transporterar i en väska som passar just de här glasen och skyddar dem från att gå sönder.

 

        Väska för 6 tasting glas

                         Typiskt tasting glas

 

Väska och glas finns att köpa på t.ex. Pannacotta i Grankulla.
 (Nämn att du är munskänkare – för att få rabatt!)