Vinföreningen Munskänkarna i Grankulla r.f.

 

Bästa medlemmar!

Vårt månadsmöte i oktober närmar sig! De senaste dagarna har bjudit på soligt och varmt väder och fin skördetid för det som våra trädgårdar och skogar bjuder på. Tisdagen den 10 oktober 2017 kl 1900 samlas vi på Villa Junghans för att smaka på viner som vår gästföreläsare Jouko Mykkänen, bl.a känd för sina vinrekommendationer i Helsingin Sanomat, presenterar för oss. Det blir Alsace Grand Cru viner, som under de senaste månaderna uppenbarat sig till förmånliga priser också på Alkos hyllor.

Ladda ned hela cirkuläret

Observera också info om druvkursen, som vi planerar tillsammans med Esbo munskänkar med start 19 oktober. Kom med och lär dig mer om vinframställning och de vanligaste druvsorterna. Det är både lärorikt och roligt. Mera info och anmälning.

 

Medlemsavgiften 2017

I januari är det dags att erlägga medlemsavgiften för år 2017. Den är samma som ifjol, alltså  €60 för par och € 45 för enskilda medlemmar.

Med att betala i tid säkrar ni att få tidskriften Viinilehti som ingår i medlemsavgiften. Var så snälla och meddela också om ev. adress- , telefon- och e-mail-förändringar till vår sekreterare siv.hellen(at)gmail.com. Tack på förhand.

                                                       

Anmälning till tasting

Anmälning till tastingarna sker som vanligt senast en vecka i förväg genom inbetalning av mötesavgiften, 20 euro per person, till vårt konto FI48 1378 3000 2071 97 - referens 3751.

Kom ihåg att använda referens. Om du har något speciellt att fråga eller anmäla kan du kontakta Tomas Fellman tfn 040-564 1443, e-post tomas.fellman(at)pp.inet.fi.  Skulle ni inte få tag på Tomas så kan ni ta kontakt med sekreteraren på adressen siv.hellen(at)gmail.com

 

Om någon av er har ärende till vår ordförande Kim önskar han att ni använder er av e-post, klicka här nedan:

kim.vuori(at)philips.com

 

Klicka denna rad för att skriva ut höstmötets protokollet.